Klop de boter, de suiker, de vanillesuiker en het ei tot een romige massa. Voeg de bloem en de Backin toe en meng het geheel. Vet de bakvorm in met Bakspray. Giet het mengsel in de ingevette bakvorm, strijk het glad en bak gedurende ca. 25 minuten op 180°C.
Baktijd: ongeveer 25 Minuten
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C
Temperatuur heteluchtoven: 160 °C
Laat de bodem afkoelen in de bakvorm. Verwarm ondertussen het suikerglazuur zoals aangegeven op de verpakking. Bestrijk hiermee de bodem van het gebak. Dit glazuur werkt eigenlijk als beschermend laagje tussen de bodem en de room.
Giet de mix voor Banketbakkersroom in een mengkom en voeg de melk toe. meng het geheel met een klopper tot de room glad is. Zet het mengsel gedurende ca. 15 min. in de koelkast. Meng de afgekoelde room daarna kort opnieuw en deze is klaar. Bestrijk de bodem met de banketbakkerroom. Snijd de aardbeien in plakjes of helftjes en gebruik ze, samen met de andere rode vruchten voor het versieren van de taart.
Bereid de Taartina volgens de instructies op het zakje en borstel dit in een laagje over de rode vruchten.
Bereid de Slagschuim zoals aangegeven op de verpakking. Versier hiermee de taart.
Rol een stukje rolfondant plat met een deegroller. Gebruik een beetje poedersuiker zodat de rolfondant niet plakt aan de roller of het aanrecht. Schrijf met een chocoladestift een verjaardagswens op de rolfondant en plaats deze op de taart.
Vergelijkbare recepten
Bakken
Bakken
Bakken