2 ronde springvorm 18 cm.
Bereid de twee biscuits met de eieren en de melk zoals aangegeven op de verpakking. Giet het beslag in de 2 springvormen met 18 cm doorsnede. Bak ca. 40 min. De twee biscuits kunnen ook na elkaar gebakken worden als er maar 1 springvorm is.
Neem de Dr. Oetker Rolfondant en rol hem uit. Snij er de bloemen uit en leg in elke bloem een suikerparel en wat glittersuiker.
Voor de eenhoorn, vorm twee stengels met rolfondant en rol ze rond een sateprikker.
Voor de oren, rol de rolfondant uit snij er twee druppels uit. Kleur een beetje rolfondant blauw en vorm hier een kleinere druppel mee. Leg op elkaar en vorm de oren.
Klop de boter mooi los, voeg de suiker, Vanillesuiker en zout toe. Verdeel in twee kommen. Voeg de confituur toe in een van de twee kommen.
Snij elke biscuit in 2 schijven horizontaal. Leg een lepel boter crème met confituur op het bord en daarop de eerste schijf biscuit. Smeer een mooi laag boter crème op de biscuit. Herhaal tot elke schijf een laagje boter crème heeft. Smeer de niet gekleurde boter crème over de rand van de biscuit en zet in de koelkast.
Rol twee pakken Dr. Oetker Rolfondant uit om de taart te bedekken. Maak slagroom met de Dr. Oetker Klop-Fix en verdeel over 3 kommentjes en voeg in elk kommetje enkele druppels kleurstof toe.
Haal de biscuit uit de koelkast en leg er de rolfondant over. Doe de slagroom in een spuitzak en versier de biscuit. Voeg de bloemen toe, plaats de oren en de eenhoorn. Teken met de chocolade schrijfstiften de ogen. Maak een mooie foto en smullen maar.
Vergelijkbare recepten
Bakken
Bakken
Bakken