COOKIES op de Website van Dr. Oetker

Onze website gebruikt cookies voor verschillende doeleinden, met name om hun functionaliteit te verbeteren en gebruiksgedrag te analyseren. Navigeren op deze website of klikken op de knop ‘OK’ wordt beschouwd als toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie over deze cookies en hun verwijdering vindt u in de privacyverklaring en onder ‘Cookies instellen’.

Enkel noodzakelijke Cookies accepteren
Deze cookies zijn nodig voor het goed functioneren van de website oetker.be.
Noodzakelijke en analytische cookies accepteren
Naast de noodzakelijke cookies accepteer ik ook de analytische cookies. De cookies helpen ons bij het analyseren van het gebruik van oetker.be zodat we de kwaliteit continu kunnen meten en verbeteren.
Noodzakelijke, analytische, marketing cookies en cookies van derden accepteren
Naast de noodzakelijke cookies en de analytische cookies accepteer ik ook de marketing cookies en cookies van derden. Deze cookies helpen ons ook om gepersonaliseerde inhoud van oetker.be weer te geven op andere platformen. De lijst van deze cookies staat op onze privacyverklaring.

Geniet van een heerlijk zelfgemaakte Chocolade Moelleux!

Dankzij de nieuwe Bereiding voor Moelleux van Dr. Oetker lukt dit in een handomdraai! 

Wanneer de Moelleux uit de oven komen is de binnenkant nog vloeibaar… Heerlijk toch?!

Zo geniet je in een mum van tijd van intens chocoladeplezier!

Zet een perfecte Panna Cotta op tafel!
Frisse en smaakvolle Panna Cotta

Heerlijk zelfgemaakte chocolade moelleux

De bereiding

Zelf je heerlijke moelleux maken in enkele stappen! 
 

  • Snel én eenvoudig: slechts 2 eieren toevoegen!

  • Voor 4 Moelleux

  • Lukt altijd!

  • Voor 4 Moelleux: vormpjes inbegrepen!

 

Giet de mix in een kom, voeg de 2 eieren toe en meng tot een glad geheel.

Giet het bijgesloten zakje met gesmolten glazuur erbij en meng nogmaals.

Verdeel het deeg gelijkmatig over de 4 bijgevoegde vormpjes.

9 minuten in de oven bakken voor een heerlijk resultaat.Smakelijk!

Tips voor een optimaal resultaat

  • Gebruik de Dr. Oetker Bakspray om de vormpjes eenvoudig in te vetten. Zo haal je de moelleux ook extra gemakkelijk uit de vormpjes!
     
  • Houd de moelleux goed in de gaten tijdens het bakken - zonder de deur van de oven te openen als het kan. De baktijd is 9 min., maar dit kan verschillen van oven tot oven.
     
  • Laat de moelleux ongeveer 5 minuten rusten nadat ze uit de oven komen en haal ze dan pas uit de vormpjes. Wacht niet te lang om de vloeibare kern te behouden!
     
  • Serveer de Moelleux met poedersuiker, rode vruchten of een heerlijk bolletje vanille-ijs

 

Smakelijk!