Cookies op de Dr. Oetker -website

Deze website plaatst cookies voor het analyseren en verbeteren van de website, door ons en onze partners. 

Verder gebruik van deze site (door klikken, navigeren, scrollen) of verwijderen van deze cookie wordt beschouwd als toestemming voor de toepassing en het gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies en hoe u ze kunt verwijderen, bekijk ons privacybeleid.

 

Geniet van een heerlijk zelfgemaakte Chocolade Moelleux!

Dankzij de nieuwe Bereiding voor Moelleux van Dr. Oetker lukt dit in een handomdraai! 

Wanneer de Moelleux uit de oven komen is de binnenkant nog vloeibaar… Heerlijk toch?!

Zo geniet je in een mum van tijd van intens chocoladeplezier!

Heerlijk zelfgemaakte chocolade moelleux

De bereiding

Zelf je heerlijke moelleux maken in enkele stappen! 
 

  • Snel én eenvoudig: slechts 2 eieren toevoegen!

  • Voor 4 Moelleux

  • Lukt altijd!

  • Voor 4 Moelleux: vormpjes inbegrepen!

 

Giet de mix in een kom, voeg de 2 eieren toe en meng tot een glad geheel.

Giet het bijgesloten zakje met gesmolten glazuur erbij en meng nogmaals.

Verdeel het deeg gelijkmatig over de 4 bijgevoegde vormpjes.

9 minuten in de oven bakken voor een heerlijk resultaat.Smakelijk!

Tips voor een optimaal resultaat

  • Gebruik de Dr. Oetker Bakspray om de vormpjes eenvoudig in te vetten. Zo haal je de moelleux ook extra gemakkelijk uit de vormpjes!
     
  • Houd de moelleux goed in de gaten tijdens het bakken - zonder de deur van de oven te openen als het kan. De baktijd is 9 min., maar dit kan verschillen van oven tot oven.
     
  • Laat de moelleux ongeveer 5 minuten rusten nadat ze uit de oven komen en haal ze dan pas uit de vormpjes. Wacht niet te lang om de vloeibare kern te behouden!
     
  • Serveer de Moelleux met poedersuiker, rode vruchten of een heerlijk bolletje vanille-ijs

 

Smakelijk!