Baking Powder

Gelfix Geleisuiker

Met Gelfix 1 kg vruchten voor 500 g geleisuiker van Dr. Oetker, worden je zelfgemaakte confituren en geleien dubbel zo fruitig. Je hebt slechts 500 g Gelfix Geleisuiker nodig voor 1000 g vruchten. De Dr. Oetker Gelfix Geleisuiker is een mengeling van suiker en pectine uit appelen en citrusvruchten. Bij het afkoelen zorgt de pectine voor de stolling en geeft deze de confituur of gelei een mooie stevigheid. Bovendien volstaan 3 minuten koken, ongeacht het soort fruit. De smaak blijft dus perfect bewaard.

 

 

Ingrediënten Gelfix Geleisuiker

suiker, geleermiddel (pectinen), voedingszuur (citroenzuur), conserveermiddel (sorbinezuur), palmolie.

Allergenen

Bericht voor mensen met een allergie of intolerantie voor bepaalde producten: houd er rekening mee dat dit product volgende ingrediënten bevat:

Voedingswaarden Gelfix Geleisuiker

PER 100G NIET BEREID PRODUCT PER 100G BEREID PRODUCT PER PORTIE BEREID PRODUCT %*
Energie 1681 kJ
396 kcal
kJ
kcal
kJ
kcal
%
%
Vetten 0 g
g
g
%
verzadigde vetzuren 0 g
g
g
%
Koolhydraten 98 g
g
g
%
suiker 98 g
g
g
%
Eiwitten 0 g
g
g
%
Zout 0.13 g
g
g
%
* Refentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal)

Extra productinformatie

opslagruimte: Droog bewaren

bevat: 0