COOKIES op de Website van Dr. Oetker

Onze website gebruikt cookies voor verschillende doeleinden, met name om hun functionaliteit te verbeteren en gebruiksgedrag te analyseren. Navigeren op deze website of klikken op de knop ‘OK’ wordt beschouwd als toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie over deze cookies en hun verwijdering vindt u in de privacyverklaring en onder ‘Cookies instellen’.

Enkel noodzakelijke Cookies accepteren
Deze cookies zijn nodig voor het goed functioneren van de website oetker.be.
Noodzakelijke en analytische cookies accepteren
Naast de noodzakelijke cookies accepteer ik ook de analytische cookies. De cookies helpen ons bij het analyseren van het gebruik van oetker.be zodat we de kwaliteit continu kunnen meten en verbeteren.
Noodzakelijke, analytische, marketing cookies en cookies van derden accepteren
Naast de noodzakelijke cookies en de analytische cookies accepteer ik ook de marketing cookies en cookies van derden. Deze cookies helpen ons ook om gepersonaliseerde inhoud van oetker.be weer te geven op andere platformen. De lijst van deze cookies staat op onze privacyverklaring.
Baking Powder

Gelfix Geleisuiker

Met Gelfix 1 kg vruchten voor 500 g geleisuiker van Dr. Oetker, worden je zelfgemaakte confituren en geleien dubbel zo fruitig. Je hebt slechts 500 g Gelfix Geleisuiker nodig voor 1000 g vruchten. De Dr. Oetker Gelfix Geleisuiker is een mengeling van suiker en pectine uit appelen en citrusvruchten. Bij het afkoelen zorgt de pectine voor de stolling en geeft deze de confituur of gelei een mooie stevigheid. Bovendien volstaan 3 minuten koken, ongeacht het soort fruit. De smaak blijft dus perfect bewaard.

 

 

Ingrediënten Gelfix Geleisuiker

suiker, geleermiddel (pectinen), voedingszuur (citroenzuur), conserveermiddel (sorbinezuur), palmolie.

Voor 1000 g schoongemaakte vruchten of 900 ml vruchtensap:

1

Voor confituur de schoongemaakte vruchten in kleine stukken snijden en de juiste hoeveelheid afwegen. Voor gelei de vruchten uitpersen en de juiste hoeveelheid afmeten.

2

Vruchten/vruchtensap met de Gelfix geleisuiker in een kookpot goed mengen. Onder voortdurend roeren op een hoog vuur aan de kook brengen en minstens 3 min. al roerend borrelend laten doorkoken.

3

Indien nodig afschuimen. Onmiddellijk in voorbereide potten gieten, met schroefdeksel (Twist-off ©) sluiten en 5 min. omgekeerd laten staan.

Allergenen

Bericht voor mensen met een allergie of intolerantie voor bepaalde producten: houd er rekening mee dat dit product volgende ingrediënten bevat:

Voedingswaarden Gelfix Geleisuiker

PER 100G NIET BEREID PRODUCT
Energie 1.681 kJ
396 kcal
Vetten 0 g
verzadigde vetzuren 0 g
Koolhydraten 98 g
suiker 98 g
Eiwitten 0 g
Zout 0,13 g

Extra productinformatie

opslagruimte: Droog bewaren

bevat: 500g