Baking Powder

Chocoladeglazuur

Dr. Oetker Glazuur met Chocoladesmaak is lekker vol van smaak en is eenvoudig te bereiden. Het glazuur hoeft alleen maar 10 minuten in een kommetje met heet water te liggen en het is klaar om te gebruiken. Het glazuur kan je gebruiken op cake, koekjes, cupcakes, gebak, soezen, muffins en brownies.

 

 

Ingrediënten Chocoladeglazuur

suiker, palmolie, 11% magere cacaopoeder, LACTOSE, cacaomassa, emulgator (zonnebloemlecithine). Kan bevatten: (MELK, HAZELNOTEN).

Allergenen

Bericht voor mensen met een allergie of intollerantie voor bepaalde producten: houd er rekening mee dat dit product

lactose

Voedingswaarden Chocoladeglazuur

PER 100 G BEREID PRODUCT
Energie 2474 kJ
595.00 kcal
Vetten 43.00 g
Saturated Fat 35.00 g
Koolhydraten 47.00 g
Sugar 42.00 g
Eiwitten 2.80 g
Zout 0.21 g

Extra productinformatie

opslagruimte: Koel en droog bewaren

bevat: 0