Baking Powder

Chocoladeglazuur

Dr. Oetker Glazuur met Chocoladesmaak is lekker vol van smaak en is eenvoudig te bereiden. Het glazuur hoeft alleen maar 10 minuten in een kommetje met heet water te liggen en het is klaar om te gebruiken. Het glazuur kan je gebruiken op cake, koekjes, cupcakes, gebak, soezen, muffins en brownies.

 

 

Ingrediënten Chocoladeglazuur

suiker, palmolie, 11% magere cacaopoeder, LACTOSE, cacaomassa, emulgator (zonnebloemlecithine). Kan bevatten: (MELK, HAZELNOTEN).

Allergenen

Bericht voor mensen met een allergie of intolerantie voor bepaalde producten: houd er rekening mee dat dit product volgende ingrediënten bevat:

lactose

Voedingswaarden Chocoladeglazuur

PER 100G NIET BEREID PRODUCT PER 100G BEREID PRODUCT PER PORTIE BEREID PRODUCT %*
Energie 2474 kJ
595 kcal
kJ
kcal
kJ
kcal
%
%
Vetten 43 g
g
g
%
verzadigde vetzuren 35 g
g
g
%
Koolhydraten 47 g
g
g
%
suiker 42 g
g
g
%
Eiwitten 2.8 g
g
g
%
Zout 0.21 g
g
g
%
* Refentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal)

Extra productinformatie

opslagruimte: Koel en droog bewaren

bevat: 0