COOKIES op de Website van Dr. Oetker

Onze website gebruikt cookies voor verschillende doeleinden, met name om hun functionaliteit te verbeteren en gebruiksgedrag te analyseren. Navigeren op deze website of klikken op de knop ‘OK’ wordt beschouwd als toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie over deze cookies en hun verwijdering vindt u in de privacyverklaring en onder ‘Cookies instellen’.

Enkel noodzakelijke Cookies accepteren
Deze cookies zijn nodig voor het goed functioneren van de website oetker.be.
Noodzakelijke en analytische cookies accepteren
Naast de noodzakelijke cookies accepteer ik ook de analytische cookies. De cookies helpen ons bij het analyseren van het gebruik van oetker.be zodat we de kwaliteit continu kunnen meten en verbeteren.
Noodzakelijke, analytische, marketing cookies en cookies van derden accepteren
Naast de noodzakelijke cookies en de analytische cookies accepteer ik ook de marketing cookies en cookies van derden. Deze cookies helpen ons ook om gepersonaliseerde inhoud van oetker.be weer te geven op andere platformen. De lijst van deze cookies staat op onze privacyverklaring.
COOKIES op de Website van Dr. Oetker

Onze website gebruikt cookies voor verschillende doeleinden, met name om hun functionaliteit te verbeteren en gebruiksgedrag te analyseren. Navigeren op deze website of klikken op de knop ‘OK’ wordt beschouwd als toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie over deze cookies en hun verwijdering vindt u in de privacyverklaring en onder ‘Cookies instellen’.

Enkel noodzakelijke Cookies accepteren
Deze cookies zijn nodig voor het goed functioneren van de website oetker.be.
Noodzakelijke en analytische cookies accepteren
Naast de noodzakelijke cookies accepteer ik ook de analytische cookies. De cookies helpen ons bij het analyseren van het gebruik van oetker.be zodat we de kwaliteit continu kunnen meten en verbeteren.
Noodzakelijke, analytische, marketing cookies en cookies van derden accepteren
Naast de noodzakelijke cookies en de analytische cookies accepteer ik ook de marketing cookies en cookies van derden. Deze cookies helpen ons ook om gepersonaliseerde inhoud van oetker.be weer te geven op andere platformen. De lijst van deze cookies staat op onze privacyverklaring.

Frambozensterren

(0)
0 0 5
Wat vind jij van dit recept? Bedankt voor je mening
    (Niet echt mijn smaak)
    (Kan beter)
    (Goed)
    (Leuk)
    (Heerlijk!)

met frambozenconfituu, heel leuk voor het najaar

8 - 12 stukken

enige ervaring gewenst 40 min.

Ingrediënten

Ingrediënten

voor het recept Frambozensterren

Voor het deeg:

½ koffiel. Dr. Oetker Backin Bakpoeder
1 zakje Dr. Oetker Bourbon Vanille Suiker
300 g bloem
citroenrasp (van 1 citroen)
150 g boter (op kamertemperatuur)
1 ei
1 eidooier
2 eetl. poedersuiker

Om te bestrooien:

poedersuiker

Voor de vulling:

200 g frambozenconfituur (warm)

preparation

Bereiding

Oventemperatuur en baktijd

Elektrische oven: 170°C Heteluchtoven: 150°C Gasoven: stand 2 Baktijd: 15 minuten

1

Verwarm de oven voor. Meng en zeef de Bloem en Backin boven een beslagkom. Voeg de overige ingrediënten van het deeg toe. Kneed het geheel door met een mixer met deeghaken tot een soepel deeg. Plaats het deeg 1 uur in de koelkast.

2

Vorm van het deeg een rol. Rol het deeg uit tot een dikte van 2mm. Steek met behulp van een stervormig uitstekertje sterren uit het deeg. Bij de helft van de uitgestoken sterren steekt u in het midden een kleine ster uit. Leg de deegplakjes op een ingevette bakplaat. Plaats de bakplaat in het midden van de oven.

3

Bestrooi de nog warme sterren, waar een kleine ster is uitgestoken, met poedersuiker. Bestrijk de andere sterren met frambozenconfituur zodra deze zijn afgekoeld. Leg de met poedersuiker bestrooide sterren, met de poedersuiker naar boven, op de met frambozenconfituur bestreken sterren.

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Frambozensterren

Per portie / stuk Per 100 g / ml
Energie 1017 kJ
243 kcal
1323 kJ
316 kcal
Vetten 14.10 g 18.31 g
Koolhydraten 6.84 g 8.88 g
Eiwitten 21.39 g 27.78 g