Flag

Mini Vanilla Cheesecakes

4 porties
Gemakkelijk
40
Wil je pronken op je volgende etentje? Deze individuele mini vanille cheesecakes zullen je gasten versteld doen staan: het perfecte dessert!
Ingrediënten
Bereiding
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor de Cheesecakes
1 bereiding voorDr. Oetker Vanille Zandkoekjes
225 gboter op kamertemperatuur
50 gboter ongezouten
225 gwitte chocolade
100 gplattekaas volvette op kamertemperatuur
100 mlroom dikke
20 gaardbeien
2 koffiel.Dr. Oetker Bourbon Vanille Extract

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Bourbon Vanille Extract
1

Mini Vanilla Cheesecakes

Bereid het zandkoekje zoals aangegeven op de verpakking;

2

Eenmaal afgekoeld, verkruimel de zandkoekjes en doe ze in een hittebestendige kom. Smelt de boter, giet die over de zandkoekjes en meng voorzichtig.  Schep met een metalen lepel een beetje van dit mengsel in elk potje en druk aan met de achterkant van de lepel. Zet weg in de koelkast.

3

Breek de witte chocolade in stukjes en doe ze in een hittebestendige kom. Zet de kom boven op een pot met licht kokend water (au bain-marie) en roer tot de chocolade gesmolten is. Haal de kom van de pot en laat 10 minuten afkoelen.

4

Klop in een grote mengkom de roomkaas, de dikke room en het vanille-extract tot een gladde en romige massa.

5

Meng de warme gesmolten chocolade voorzichtig door het cheesecakemengsel en verdeel met een lepel over de koekjesbodems. Strijk de bovenkant van elk dessert glad en laat minstens 2 uur opstijven in de koelkast.

6

Serveer met aardbeien.