Flag

Mueslitaart met yoghurt

8 porties
Gemakkelijk
20
Een korst op basis van granola met een topping van yoghurt en vers fruit.
Ingrediënten
Bereiding
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor de yoghurtcrème
250 mlyoghurt, halfvol
80 gsuiker
2citroensap
1 zakjeDr. Oetker Bourbon Vanille Suiker
6 blaadjesDr. Oetker Gelatine
250 mlroom Opgeklopt
Voor de mueslibiscuit
50 gboter
200 gmuesli
1eiwit
Voor de decoratie
enkelebosbessen

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Bourbon Vanille Suiker
Picture - Dr. Oetker Gelatine

Bereiding van het mueslikoekje

1

Verwarm de oven voor op 180 ° C met roterende warmte.

Temperatuur heteluchtoven: 180 °C

2

Meng de boter, muesli en het eiwit.

3

Bedek de bodem van een springvorm (ø 24 cm) met de bereiding zodat deze compact is.

4

Bak 10 minuten en laat afkoelen.


Bereiding van de yoghurtcrème
5

Meng de yoghurt, suiker en vanillesuiker.

6

Combineer de gelatine met het citroensap in een pan en verwarm al roerend tot de gelatine is opgelost.

7

Laat het gelatinemengsel afkoelen en roer alles door het yoghurtmengsel.

8

Klop de slagroom stijf en meng dit met de yoghurt.


Montage
9

Bedek het muesli-koekje met de yoghurtcrème en laat minimaal 4 uur afkoelen in de koelkast.

10

Versier de taart voor het serveren met bosbessen.