Flag

Oliebollen met Chocoladeglazuur

8 - 10 porties
Gemakkelijk
30
Recept met de Bereiding voor Oliebollen.
Ingrediënten
Bereiding
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor de oliebollen
1 bereiding voorDr. Oetker Oliebollen
200 mlmelk
200 mlwater (lauw)
Voor het glazuur
1 zakjeDr. Oetker Chocoladeglazuur

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Oliebollen
Picture - Dr. Oetker Chocoladeglazuur
1

Verwarm de olie in de friteuse voor op +/- 190 °C.

2

Bereid de Oliebollen zoals aangegeven op de verpakking. Dek het deeg af met een vochtige doek. Laat ca. 20 à 30 min. op een tochtvrije plaats rusten.

3

Vorm vervolgens deegbollen met behulp van 2 soeplepels en laat ze in de olie glijden. Laat ze gedurende ca. 5 min. bakken.

4

Bereid de Chocoladeglazuur zoals aangegeven op de verpakking. Neem een oliebol en dompel deze in de chocoladeglazuur. Herhaal deze stap voor de overige oliebollen. Laat het glazuur hard worden.