COOKIES op de Website van Dr. Oetker

Onze website gebruikt cookies voor verschillende doeleinden, met name om hun functionaliteit te verbeteren en gebruiksgedrag te analyseren. Navigeren op deze website of klikken op de knop ‘OK’ wordt beschouwd als toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie over deze cookies en hun verwijdering vindt u in de privacyverklaring en onder ‘Cookies instellen’.

Enkel noodzakelijke Cookies accepteren
Deze cookies zijn nodig voor het goed functioneren van de website oetker.be.
Noodzakelijke en analytische cookies accepteren
Naast de noodzakelijke cookies accepteer ik ook de analytische cookies. De cookies helpen ons bij het analyseren van het gebruik van oetker.be zodat we de kwaliteit continu kunnen meten en verbeteren.
Noodzakelijke, analytische, marketing cookies en cookies van derden accepteren
Naast de noodzakelijke cookies en de analytische cookies accepteer ik ook de marketing cookies en cookies van derden. Deze cookies helpen ons ook om gepersonaliseerde inhoud van oetker.be weer te geven op andere platformen. De lijst van deze cookies staat op onze privacyverklaring.

Regenboog cupcakes

Tover je cupcakes om in leuke regenboogcupcakes afgewerkt met kleurrijke hagel.

12 cupcakes

enige ervaring gewenst 40 min.

Ingrediënten

Ingrediënten

voor het recept Regenboog cupcakes

Voor het deeg:

Dr. Oetker CupCakes Natuur
2 eieren
75 g zachte boter
75 ml melk

Voor de decoratie:

1 zakje Dr. Oetker Topping Vanille
Dr. Oetker Regenboogfantasie

preparation

Bereiding

1

Bereiding van de cupcakes

Maak het deeg van de Dr. Oetker Bereiding voor CupCakes Natuur klaar zoals aangegeven op de verpakking.Verdeel het deeg in 4 gelijke delen over 4 verschillende schaaltjes. Voeg bij elk deeg enkele druppels Dr. Oetker Kleurstof (rood, groen, geel, blauw) toe, zodat je 4 verschillende kleuren deeg bekomt.

2

Neem het blauwe deeg en verdeel het over 12 vormpjes. Neem daarna het groene deeg en verdeel het eveneens over de 12 vormpjes. Doe hetzelfde voor resp. het gele en het rode deeg, zodat je vier lagen deeg bekomt, telkens in een andere kleur.Bak de cupcakes zoals aangegeven op de verpakking. Laat de cupcakes goed afkoelen alvorens ze te decoreren.

3

Decoratie

Kneed de Dr. Oetker Topping Vanille zodat de substantie vloeibaar wordt.Breng met een cirkelbeweging grote cirkels aan op de cupcake met de Dr. Oetker Topping. Hiervoor hoef je geen spuitmondje te gebruiken.

4

Gebruik de Dr. Oetker Regenboogfantasie ten slotte om de topping met gekleurde hagel te bestrooien. Zo maak je de cupcakes nog feestelijker!

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Regenboog cupcakes

Per portie / stuk Per 100 g / ml
Energie 603 kJ
144 kcal
1055 kJ
252 kcal
Vetten 9.92 g 17.41 g
Koolhydraten 10.84 g 19.02 g
Eiwitten 1.73 g 3.03 g