Fruitige vegetarische zomersalade met rucola en vijgen
Ingrediënten
Bereiding
Ingrediënten
Ingrediënten
3
vijgen noires
125 g
geitenkaas (bûche ou chèvre frais)
2 handenvol
rucola
snufje
zout , peper
2 eetl.
olijfolie
1 koffiel.
balsamicoazijn
Bereiding:
Bereiding:
20 min
Snijd de vijgen in vier en de geitenkaas in stukjes. Doe alle ingrediënten in een kom. Voeg zout en peper toe. Meng de olie met de balsamicoazijn en giet het geheel ver de salade. Smakelijk!
Tips
Pizza: Serveer deze salade met een Ristorante Formaggi Pomodori-pizza
Extra informatie
Nog meer informatie
Voedingswaarde
1 Portion = 200 g
Per 100 g
Per portie
Energie
Vet
waarvan verzadigd vet
Koolhydraten
Suiker
Eiwit
Zout
691 kj 165kcal
11.72 g
5.28 g
7.70 g
7.53 g
7.54 g
0.55 g
* Refentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal)
Snijd de vijgen in vier en de geitenkaas in stukjes. Doe alle ingrediënten in een kom. Voeg zout en peper toe. Meng de olie met de balsamicoazijn en giet het geheel ver de salade. Smakelijk!
Newsletter
Bakken en koken is onze passie en dat delen we graag met jou!
Dankzij onze nieuwsbrief blijf jij als eerste op de hoogte van onze laatste promoties, nieuwste producten en unieke wedstrijden met leuke prijzen.
Ook inspireren wij je graag met onze lekkere recepten en handige culinaire tips.
Schrijf je gratis in en blijf up-to-date!