COOKIES op de Website van Dr. Oetker

Onze website gebruikt cookies voor verschillende doeleinden, met name om hun functionaliteit te verbeteren en gebruiksgedrag te analyseren. Navigeren op deze website of klikken op de knop ‘OK’ wordt beschouwd als toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie over deze cookies en hun verwijdering vindt u in de privacyverklaring en onder ‘Cookies instellen’.

Enkel noodzakelijke Cookies accepteren
Deze cookies zijn nodig voor het goed functioneren van de website oetker.be.
Noodzakelijke en analytische cookies accepteren
Naast de noodzakelijke cookies accepteer ik ook de analytische cookies. De cookies helpen ons bij het analyseren van het gebruik van oetker.be zodat we de kwaliteit continu kunnen meten en verbeteren.
Noodzakelijke, analytische, marketing cookies en cookies van derden accepteren
Naast de noodzakelijke cookies en de analytische cookies accepteer ik ook de marketing cookies en cookies van derden. Deze cookies helpen ons ook om gepersonaliseerde inhoud van oetker.be weer te geven op andere platformen. De lijst van deze cookies staat op onze privacyverklaring.

Rucola salade met vijgen en geitenkaas

(0)
0 0 5
Wat vind jij van dit recept? Bedankt voor je mening
    (Niet echt mijn smaak)
    (Kan beter)
    (Goed)
    (Leuk)
    (Heerlijk!)

Fruitige vegetarische zomersalade met rucola en vijgen

2 porties

eenvoudig 20 min.

Ingrediënten

Ingrediënten

voor het recept Rucola salade met vijgen en geitenkaas

Ingrediënten:

3 vijgen noires
125 g geitenkaas (bûche ou chèvre frais)
2 handenvol rucola
snufje zout , peper
2 eetl. olijfolie
1 koffiel. balsamicoazijn

preparation

Bereiding

Snijd de vijgen in vier en de geitenkaas in stukjes. Doe alle ingrediënten in een kom. Voeg zout en peper toe. Meng de olie met de balsamicoazijn en giet het geheel ver de salade. Smakelijk!

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Rucola salade met vijgen en geitenkaas

Per portie / stuk Per 100 g / ml
Energie 1377 kJ
329 kcal
691 kJ
165 kcal
Vetten 23.44 g 11.72 g
Koolhydraten 15.39 g 7.70 g
Eiwitten 15.08 g 7.54 g