Cookies op de Dr. Oetker -website

Deze website plaatst cookies voor het analyseren en verbeteren van de website, door ons en onze partners. 

Verder gebruik van deze site (door klikken, navigeren, scrollen) of verwijderen van deze cookie wordt beschouwd als toestemming voor de toepassing en het gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies en hoe u ze kunt verwijderen, bekijk ons privacybeleid.

 

Rucola salade met vijgen en geitenkaas

Fruitige vegetarische zomersalade met rucola en vijgen

2 porties

eenvoudig 20 min.

Ingrediënten

Ingrediënten

voor het recept Rucola salade met vijgen en geitenkaas

Ingrediënten:

3 vijgen noires
125 g geitenkaas (bûche ou chèvre frais)
2 handenvol rucola
snufje zout , peper
2 eetl. olijfolie
1 koffiel. balsamicoazijn

preparation

Bereiding

Snijd de vijgen in vier en de geitenkaas in stukjes. Doe alle ingrediënten in een kom. Voeg zout en peper toe. Meng de olie met de balsamicoazijn en giet het geheel ver de salade. Smakelijk!

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Rucola salade met vijgen en geitenkaas

Per portie / stuk Per 100 g / ml
Energie 1377 kJ
329 kcal
691 kJ
165 kcal
Vetten 23.44 g 11.72 g
Koolhydraten 15.39 g 7.70 g
Eiwitten 15.08 g 7.54 g