COOKIES op de Website van Dr. Oetker

Onze website gebruikt cookies voor verschillende doeleinden, met name om hun functionaliteit te verbeteren en gebruiksgedrag te analyseren. Navigeren op deze website of klikken op de knop ‘OK’ wordt beschouwd als toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie over deze cookies en hun verwijdering vindt u in de privacyverklaring en onder ‘Cookies instellen’.

Enkel noodzakelijke Cookies accepteren
Deze cookies zijn nodig voor het goed functioneren van de website oetker.be.
Noodzakelijke en analytische cookies accepteren
Naast de noodzakelijke cookies accepteer ik ook de analytische cookies. De cookies helpen ons bij het analyseren van het gebruik van oetker.be zodat we de kwaliteit continu kunnen meten en verbeteren.
Noodzakelijke, analytische, marketing cookies en cookies van derden accepteren
Naast de noodzakelijke cookies en de analytische cookies accepteer ik ook de marketing cookies en cookies van derden. Deze cookies helpen ons ook om gepersonaliseerde inhoud van oetker.be weer te geven op andere platformen. De lijst van deze cookies staat op onze privacyverklaring.

Vanillepudding met koekjes

voor 4 personen

4 porties

eenvoudig 20 min.

Ingrediënten

Ingrediënten

voor het recept Vanillepudding met koekjes

Voor de pudding:

1 zakje Dr. Oetker Pudding Vanille
75 g suiker
750 ml melk

Extra:

½ appel
20 g boter
20 g suiker
een beetje kaneel
16 petit-beurre koekjes
100 ml sinaasappelsap
Dr. Oetker Regenboogfantasie

preparation

Bereiding

1

Bereid de pudding volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking met 75 g suiker.

2

Drenk de koekjes in vruchtensap. Leg een eerste laag koekjes in een kom, overgiet deze met de warme pudding, leg een tweede laag koekjes hierop en overgiet deze weer met pudding. Herhaal dit nog 3 keer.

3

Snijd de appel in blokjes en bak deze in 20g boter. Voeg hierbij 20g suiker en een snufje kaneel. Garneer de pudding met de gebakken appel en regenboogfantasie.

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Vanillepudding met koekjes

Per portie / stuk Per 100 g / ml
Energie 1168 kJ
279 kcal
423 kJ
101 kcal
Vetten 7.55 g 2.73 g
Koolhydraten 44.88 g 16.20 g
Eiwitten 7.40 g 2.67 g