Flag

Kersenconfituur met minder calorieën

4 - 6 potjes
Gemakkelijk
15
Ga aan de slag met de Dr. Oetker Gelfix Stevia
Ingrediënten
Bereiding
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor het recept
900 gkersen (ontpitte)
1 zakjeDr. Oetker Gelfix Geleisuiker Stevia

Gemaakt met:

1

Bereiding

Was de kersen en ontpit ze.

2

Doe het fruit in een kookpot, Voeg de Dr. Oetker Gelfix geleisuiker toe en meng.

3

Breng aan de kook op een hoog vuur. Laat ca. 3 min. koken terwijl je blijft roeren en haal dan de pot van het vuur.

4

Vul de confituurpotjes onmiddellijk. Sluit de potjes, draai ze om en laat ca. 5 min. rusten.