Flag

Muffins

ongeveer 12 stukken
Gemakkelijk
30
Met onze bakmixen tover je in een mum van tijd heerlijke muffins op tafel! Voeg een paar ingrediënten toe aan onze bakmix en bakken maar!
Ingrediënten
Bereiding
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Wat heb je nodig?
75 mlwater
125 mlzonnebloemolie
1 bereiding voorDr. Oetker Muffins
2eieren

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Muffins
1

De voorbereiding

Plaats de 12 muffinvormpjes op een bakplaat en verwarm de oven voor.

Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C

Temperatuur heteluchtoven: 160 °C

2

De bereiding van het deeg

Giet de deegmix in een kom, voeg er de eieren, de olie en het water (of de melk) bij. Meng het geheel ca. 2 minuten met de mixer terwijl je de snelheid tot het maximum opdrijft (of meng met een klopper). Het deeg moet glad zijn. Voeg er 1 eetlepel chocoladestukjes bij en meng. Vul de 12 vormpjes tot 2/3 en strooi er de rest van de chocoladestukjes over.

3

Het bakken

Plaats de bakplaat in het midden van de oven en bak ca. 20 min. Prik ter controle met een mespunt in het midden van een muffin. De muffins zijn klaar wanneer er geen deeg meer aan het mes kleeft. Ze moeten mooi goudbruin gebakken zijn.