Smelt de boter. Doe het ei, bloem en melk in een mengkom.
Schraap de zaadjes uit vanillestok en doe ook in de mengkom samen met de gesmolten boter. Mix tot een glad beslag.
Verhit een pan met een scheut olie. Bak hierin kleine dunne pannenkoekjes. Leg ze op een bord.
Schil de peer en appel, verwijder het klokhuis en snij in blokjes. Verwijder de pitten van de dadels en snij ook in kleine blokjes. Hak de walnoten grof.
Verhit een stoofpotje met het klontje boter.
Bak hierin kort (ongeveer 2 a 3min) de blokjes appel en peer.
Voeg dan de bruine suiker, stukjes dadel, walnoten en een paar druppels Vanille Aroma toe. Meng even en laat nog 1min meebakken. Haal van het vuur en zet even opzij.
Doe de inhoud van een zakje Slagschuim in een mengkom samen met de melk en mix tot een stevige room. Breng op smaak met kaneel, poedersuiker en enkele drupprels Vanille Aroma.
Lepel een beetje van het appel-peer mengsel op een pannenkoeken en rol op. Doe hetzelfde met de overige pannenkoeken. Serveer met de knaneelroom.
Vergelijkbare recepten
Bakken
Bakken
Bakken