Flag

Salade van rucola, witloof, peer en gorgonzola

2 porties
Gemakkelijk
20
Fruitige salade, heerlijk bij een pizza
Ingrediënten
Bereiding
Baktips
Serveer deze salade met een Ristorante Spinacci-pizza.
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Ingrediënten
50 grucola
4 blaadjeswitloof rouges
1peer rijp maar behoorlijk stevig
enkelewalnoten
80 ggorgonzola
80 mlolijfolie
2 eetl.citroenen
een beetjezout

Gemaakt met:

Snijd de witloofblaadjes in stukjes en doe ze in een slakom met de rucola. Snijd de peer doormidden, ontpit hem, snijd hem in dunne plakjes en voeg hem toe aan de salade. Voeg de walnoten toe en verkruimel de gorgonzola. Meng de olie en het citroensap, kruid met peper en zout en giet de vinaigrette over de salade en meng het geheel.

Baktips

  • Serveer deze salade met een Ristorante Spinacci-pizza.