Baking Powder

Slagschuim

Dr. Oetker Slagschuim is het lekkere en lichte alternatief voor slagroom.

 

 

Ingrediënten Slagschuim

suiker, glucosestroop, palmpit and geheel geharde palmpitolie, emulgator (E 471, E 472a, E 472e), MELKEIWITTEN (bevat lactose), aroma's (bevat MELK), kleurstof (E 160a i). Kan sporen bevatten van (GLUTEN, EI).

Allergenen

Bericht voor mensen met een allergie of intolerantie voor bepaalde producten: houd er rekening mee dat dit product volgende ingrediënten bevat:

lactose

Voedingswaarden Slagschuim

PER 100G NIET BEREID PRODUCT PER 100G BEREID PRODUCT PER PORTIE BEREID PRODUCT %*
Energie 2165 kJ
516 kcal
795 kJ
190 kcal
kJ
kcal
%
%
Vetten 24 g
8.4 g
g
%
verzadigde vetzuren 22 g
7.3 g
g
%
Koolhydraten 73 g
26 g
g
%
suiker 64 g
23 g
g
%
Eiwitten 1.1 g
2.7 g
g
%
Zout 0.12 g
0.13 g
g
%
* Refentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal)

Extra productinformatie

opslagruimte: Koel en droog bewaren

bevat: 0