Baking Powder

Rolfondant Wit

De Dr. Oetker Rolfondant Wit is gemakkelijk te bewerken voor het maken van vormen en figuurtjes, om zo mooie en heerlijke cupcakes, taarten of ander gebak te creëren. Gebruik bij het uitrollen poedersuiker tegen het plakken. Gebruik de topping als onderlaag (plaklaag) vooraleer het gebak met rolfondant te bekleden.

 

 

Ingrediënten Rolfondant Wit

suiker, glucosestroop, plantaardig vet (palmpit, palm), bevochtigingsmiddel glycerine, verdikkingsmiddel (xanthaangom, carboxymethylcellulose), emulgator mono- en diglyceriden uit vetzuren uit levensmiddelen, natuurlijk vanille aroma, voedingszuur citroenzuur, conserveermiddel sorbinezuur. Kan sporen van AMANDELEN bevatten.

Allergenen

Bericht voor mensen met een allergie of intolerantie voor bepaalde producten: houd er rekening mee dat dit product volgende ingrediënten bevat:

Voedingswaarden Rolfondant Wit

PER 100G BEREID PRODUCT PER 100G NIET BEREID PRODUCT PER PORTIE BEREID PRODUCT %*
Energie 1688 kJ
399 kcal
kJ
kcal
kJ
kcal
%
%
Vetten 5.5 g
g
g
%
verzadigde vetzuren 4 g
g
g
%
Koolhydraten 87 g
g
g
%
suiker 85 g
g
g
%
Eiwitten 0 g
g
g
%
Zout 0.12 g
g
g
%
* Refentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal)

Extra productinformatie

opslagruimte: Bewaren op kamertemperatuur, Droog bewaren bij kamertemperatuur

bevat: 0