Cookies op de Dr. Oetker -website

Deze website plaatst cookies voor het analyseren en verbeteren van de website, door ons en onze partners. 

Verder gebruik van deze site (door klikken, navigeren, scrollen) of verwijderen van deze cookie wordt beschouwd als toestemming voor de toepassing en het gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies en hoe u ze kunt verwijderen, bekijk ons privacybeleid.

 

Cupcakes met banaan en karamel

voor 12 stuks

12 stukken

eenvoudig 20 min.

Ingrediënten:

Ingrediënten:

voor het recept Cupcakes met banaan en karamel

Voor de cupcakes:

1 bereiding voor Dr. Oetker CupCakes Natuur
2 eieren
75 g boter
75 ml melk

Voor de versiering:

1 verpakking Dr. Oetker Topping Vanille
2 bananen
karamelsaus

preparation

Bereiding

1

Verwarm de oven voor (160°C voor elektrische oven, 140°C voor hete lucht oven en stand 2 voor gasoven). Plaats de cakevormpjes op de bakplaat. Giet de deegmix in een kom en voeg er de zachte boter, de eieren en de melk bij. Meng het geheel met de mixer terwijl je de snelheid opdrijft tot een glad deeg. Verdeel het deeg met behulp van 2 eetlepels over de cakevormpjes. Plaats de bakplaat in het midden van de oven en bak gedurende ongeveer 30 minuten. Laat de cupcakes afkoelen op een rooster.

2

Versier de afgekoelde Cupcakes met Dr. Oetker Cupcake Topping Vanille. Schil de bananen en snij deze in schijfjes. Plaats op elke cupcake twee schijfjes en werk af met de karamelsaus.