Cookies op de Dr. Oetker -website

Deze website plaatst cookies voor het analyseren en verbeteren van de website, door ons en onze partners. 

Verder gebruik van deze site (door klikken, navigeren, scrollen) of verwijderen van deze cookie wordt beschouwd als toestemming voor de toepassing en het gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies en hoe u ze kunt verwijderen, bekijk ons privacybeleid.

 

Frambozenconfituur

voor 4 kleine potjes

ongeveer 4 stukken

eenvoudig 20 min.

Ingrediënten:

Ingrediënten:

voor het recept Frambozenconfituur

Voor de confituur:

1000 g frambozen
1 verpakking Dr. Oetker Gelfix Geleisuiker

preparation

Bereiding

1

Sorteer de frambozen. Was ze enkel wanneer het absoluut noodzakelijk is. Schep de geleersuiker onder de vruchten en dek toe. Laat het geheel 3 tot 4 uren trekken. Breng onder voortdurend roeren aan de kook. Laat de confituur nog 2 tot 3 minuten borrelend doorkoken. Giet onmiddellijk tot aan de rand in klaargemaakte potjes en sluit af.

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Frambozenconfituur

Per portie / stuk Per 100 g / ml
Energie 2784 kJ
665 kcal
741 kJ
177 kcal
Vetten 1.25 g 0.33 g
Koolhydraten 158.25 g 42.20 g
Eiwitten 3 g 0.80 g