Flag

Kokoskoekjes met kaneel

10 - 15 stukken
Gemakkelijk
20
Lekker bij de koffie!
Ingrediënten
Bereiding
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor het beslag
4eiwitten
snufjezout
200 gsuiker
1 zakjeDr. Oetker Bourbon Vanille Suiker
een beetjekaneel
4 druppelsDr. Oetker Amandelaroma
200 gkokos (gemalen)

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Bourbon Vanille Suiker
Picture - Dr. Oetker Amandelaroma

Baktijd en oventemperatuur

Elektrische oven: 120 °C (voorverwarmen) // Heteluchtoven: 100 °C (voorverwarmen) // Gasoven: stand 1 (voorverwarmen) // Baktijd: 30 – 40 minuten

1

De eiwitten met het zout zo stijf slaan dat een snede van een mes zichtbaar blijft. De suiker en de vanillesuiker geleidelijk toevoegen en het eiwit verder stijf slaan tot de suiker volledig is opgelost. Eerst de kaneel en het amandelaroma er voorzichtig door scheppen en tot slot de gemalen kokos.

2

Van het mengsel op een met bakpapier beklede bakplaat met 2 lepels bergjes vormen. De bakplaat in het midden van een voorverwarmde oven schuiven.