Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Klop de boter met de suiker luchtig.
Voeg de yoghurt, het zout en het vanille extract toe, meng door elkaar.
Zeef de bloem en spatel met het bakpoeder en de maizena onder het botermengsel.
Spatel de Melt it! voorzichtig onder het beslag.
Laat de kom met het beslag 20 à 30 minuten rusten in de koelkast. Verwarm intussen de oven voor op 180°C.
Gebruik een ijsschep om hoopjes beslag op de bakplaat te scheppen. Laat genoeg afstand, het beslag zal uitlopen in de oven.
Bak 10 à 12 minuten, tot de randen goudbruin zijn en de binnenkant van het koekje nog zacht (niet rauw!).
Haal uit de oven, laat een kwartiertje afkoelen op de bakplaat. Laat verder afkoelen op een rooster.
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C
Vergelijkbare recepten
Bakken
Bakken
Bakken