Cookies op de Dr. Oetker -website

Deze website plaatst cookies voor het analyseren en verbeteren van de website, door ons en onze partners. 

Verder gebruik van deze site (door klikken, navigeren, scrollen) of verwijderen van deze cookie wordt beschouwd als toestemming voor de toepassing en het gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies en hoe u ze kunt verwijderen, bekijk ons privacybeleid.

 

Nationale cupcakes

Chalenge 2: een lekker zomers recept van Katrien op mariecadie.com

12 stukken

eenvoudig 30 min.

Ingrediënten:

Ingrediënten:

voor het recept Nationale cupcakes

Voor de cupcakes:

1 bereiding voor Dr. Oetker CupCakes Natuur
2 eieren
75 g boter
75 ml melk

Voor de versiering:

1 verpakking Dr. Oetker Topping Vanille
Dr. Oetker Schrijfstiften
Dr. Oetker Stiften Chocolade
fruit

preparation

Bereiding

1

Verwarm de oven voor

Elektrische oven: 180 °C

Heteluchtoven 160 °C

Baktijd: ongeveer 30 minuten

2

Plaats de cakevormpjes op de bakplaat. Giet de deegmix in een kom en voeg er de zachte boter, de eieren en de melk bij. Meng het geheel met de mixer terwijl je de snelheid opdrijft tot een glad deeg. Verdeel het deeg met behulp van 2 eetlepels over de cakevormpjes. Plaats de bakplaat in het midden van de oven en bak gedurende ongeveer 30 minuten.

3

Laat de cupcakes afkoelen op een rooster.

Elektrisch 160 °C // Hetelucht: 140 °C // Plaats in de oven: midden // Baktijd: ongeveer 30 min.

4

Versier de cupcakes met de schrijfstiften, de Cup cake vanille topping en tricolore fruit!

Recept gemaakt door Katrien van www.mariecadie.com

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Nationale cupcakes

Per Portie / Stuk Per 100 g / ml
Energie 582kJ
139kcal
1043kJ
249kcal
Vetten 9.83g 17.56g
Koolhydraten 10.04g 17.92g
Eiwitten 1.71g 3.06g