Cookies op de Dr. Oetker -website

Deze website plaatst cookies voor het analyseren en verbeteren van de website, door ons en onze partners. 

Verder gebruik van deze site (door klikken, navigeren, scrollen) of verwijderen van deze cookie wordt beschouwd als toestemming voor de toepassing en het gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies en hoe u ze kunt verwijderen, bekijk ons privacybeleid.

 

Snelle Halloween Brownies

met de bereiding voor Brownies van Dr. Oetker. Klaar in een mum van tijd en griezelig lekker!

16 stukken

eenvoudig 10 min.

Ingrediënten:

Ingrediënten:

voor het recept Snelle Halloween Brownies

Voor het beslag:

1 bereiding voor Dr. Oetker Brownies
100 ml zonnebloemolie
3 eieren
50 ml water

Voor de decoratie:

1 zakje Dr. Oetker Chocoladeglazuur
1 verpakking Dr. Oetker Rolfondant wit of eetbare oogjes

preparation

Bereiding

1

Plooi de bakvorm uit de verpakking volgens de instructies.
Verwarm de oven voor.

Elektrische oven: 160 °C

Heteluchtoven: 140 °C

2

Voor de brownies

Bereid het beslag voor de brownies zoals aangegeven op de verpakking. Giet het beslag in de kartonnen bakvorm en laat dit gedurende ongeveer 40 min bakken.

Baktijd: 40 minuten

3

Laat de brownie afkoelen, vouw de zijkanten van de bakvorm open en snijd de brownie in 16 stukken.

4

Voor de decoratie

Vorm met Rolfondant kleine, platgedrukte bolletjes voor de ogen. Bereid het chocoladeglazuur zoals aangegeven op de verpakking en werk hiermee de oogjes af. Versier de brownierepen met de rest van het chocoladeglazuur. Plaats de oogjes op het nog vloeibare chocoladeglazuur.

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Snelle Halloween Brownies

Per portie / stuk Per 100 g / ml
Energie 1114 kJ
266 kcal
1687 kJ
403 kcal
Vetten 15.65 g 23.71 g
Koolhydraten 27.72 g 41.99 g
Eiwitten 2.18 g 3.30 g