COOKIES op de Website van Dr. Oetker

Onze website gebruikt cookies voor verschillende doeleinden, met name om hun functionaliteit te verbeteren en gebruiksgedrag te analyseren. Navigeren op deze website of klikken op de knop ‘OK’ wordt beschouwd als toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie over deze cookies en hun verwijdering vindt u in de privacyverklaring en onder ‘Cookies instellen’.

Enkel noodzakelijke Cookies accepteren
Deze cookies zijn nodig voor het goed functioneren van de website oetker.be.
Noodzakelijke en analytische cookies accepteren
Naast de noodzakelijke cookies accepteer ik ook de analytische cookies. De cookies helpen ons bij het analyseren van het gebruik van oetker.be zodat we de kwaliteit continu kunnen meten en verbeteren.
Noodzakelijke, analytische, marketing cookies en cookies van derden accepteren
Naast de noodzakelijke cookies en de analytische cookies accepteer ik ook de marketing cookies en cookies van derden. Deze cookies helpen ons ook om gepersonaliseerde inhoud van oetker.be weer te geven op andere platformen. De lijst van deze cookies staat op onze privacyverklaring.

Snelle Halloween Brownies

(0)
5 2 5
Wat vind jij van dit recept? Bedankt voor je mening
    (Niet echt mijn smaak)
    (Kan beter)
    (Goed)
    (Leuk)
    (Heerlijk!)

met de bereiding voor Brownies van Dr. Oetker. Klaar in een mum van tijd en griezelig lekker!

16 stukken

eenvoudig 10 min.

Ingrediënten

Ingrediënten

voor het recept Snelle Halloween Brownies

Voor het beslag:

1 bereiding voor Dr. Oetker Brownies
100 ml zonnebloemolie
3 eieren
50 ml water

Voor de decoratie:

1 zakje Dr. Oetker Chocoladeglazuur
1 verpakking Dr. Oetker Rolfondant wit of eetbare oogjes

preparation

Bereiding

1

Plooi de bakvorm uit de verpakking volgens de instructies.
Verwarm de oven voor.

Elektrische oven: 160 °C

Heteluchtoven: 140 °C

2

Voor de brownies

Bereid het beslag voor de brownies zoals aangegeven op de verpakking. Giet het beslag in de kartonnen bakvorm en laat dit gedurende ongeveer 40 min bakken.

Baktijd: 40 minuten

3

Laat de brownie afkoelen, vouw de zijkanten van de bakvorm open en snijd de brownie in 16 stukken.

4

Voor de decoratie

Vorm met Rolfondant kleine, platgedrukte bolletjes voor de ogen. Bereid het chocoladeglazuur zoals aangegeven op de verpakking en werk hiermee de oogjes af. Versier de brownierepen met de rest van het chocoladeglazuur. Plaats de oogjes op het nog vloeibare chocoladeglazuur.

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Snelle Halloween Brownies

Per portie / stuk Per 100 g / ml
Energie 1114 kJ
266 kcal
1687 kJ
403 kcal
Vetten 15.65 g 23.71 g
Koolhydraten 27.72 g 41.99 g
Eiwitten 2.18 g 3.30 g