Flag

Vleermuizencupcakes

12 cupcakes
Gemiddeld
40
Lekker griezelen met de chocolade vleermuizencupcakes!
Ingrediënten
Bereiding
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor het deeg
1 bereiding voorDr. Oetker CupCakes Natuur
2eieren
75 gzachte boter
75 mlmelk
Voor de decoratie
Dr. Oetker Topping Chocolade
Dr. Oetker Chocofantasie
3 eetl.cacaopoeder ongesuikerd

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker CupCakes Natuur
Picture - Dr. Oetker Topping Chocolade
1

Bereiding

Doe de Bereiding voor Cupcakes Natuur samen met het cacaopoeder in een mengkom en maak deze klaar zoals aangegeven op de verpakking. Laat de cupcakes goed afkoelen alvorens ze te versieren.

Positie rooster: In het midden

Baktijd: 30 Minuten

Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 160 °C

Temperatuur heteluchtoven: 140 °C

2

Decoratie

Snij de bovenkanten van de cupcakes. Snij deze vervolgens middendoor. Deze worden de vleugels van onze vleermuizen.

3

Kneed de Dr. Oetker Topping Chocolade tot deze vloeibaar wordt. Breng met een cirkelbeweging grote cirkels aan met de topping om de basis van de vleermuizen te creëren. Voor deze toepassing hoef je geen spuitmondje te gebruiken. De vleermuizen zien er op hun best uit als ze dik en lobbig zijn.

4

Plaats de vleugels op de topping.

5

Gebruik ten slotte de Dr. Oetker Chocofantasie voor de ogen en de tanden van de vleermuizen.


Tip

Voor meer gemak, plaats de Dr. Oetker Topping in een kom met een ruime hoeveelheid heet water gedurende ca. 10 min. Zorg ervoor dat het zakje onder water blijft.