Flag
Inclusiviteit
IEDEREEN IS WELKOM AAN ONZE TAFEL

Eten brengt mensen samen. Het zijn feel-good momenten waar iedereen van kan genieten, dus wie je ook bent of waar je ook vandaan komt, er is altijd wel een plekje aan onze tafel.

ONZE DOELEN
Onze reis naar inclusiviteit

Iedereen is uitgenodigd aan tafel bij Dr. Oetker. Daarom streven we er naar om onze producten en communicatie toegankelijker en meer inclusief te maken.

Picture -

Toegankelijke verpakking

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat iedereen met gemak van onze producten kan genieten. We evalueren en verbeteren voortdurend onze verpakkingen en recepten om de toegankelijkheid te verbeteren, zodat het voor iedereen eenvoudiger wordt om te openen en te genieten van wat erin zit. Dit omvat bijvoorbeeld perforatie op de krimpfolie van al onze diepvriespizza's.

Picture -

ONZE VOORUITGANG
Voor ieder wat wils

Met heerlijk gebak wordt zelfs een doodgewone dag een reden om te vieren. Waar je ook vandaan komt of al hebt meegemaakt en wat je ook wilt vieren, er valt altijd wel een lekker recept te ontdekken.

Recepten voor iedereen

Ons doel? Feel-good momenten creëren voor iedereen. Daarom maken we ons aanbod voortdurend nog toegankelijker, door bijvoorbeeld onze website te vereenvoudigen en te verbeteren. Zo kan echt iedereen genieten van onze heerlijke recepten!

Picture -

Vieren met gebak

Of je nu voor het eerst bakt of een ervaren professional bent, wij hebben het perfecte recept voor je hele familie, je vrienden en alle verschillende smaakpapillen van over de hele wereld.  Ontdek recepten voor elke gelegenheid

Picture -

Recepten
Smaken uit de hele wereld

Met zoveel smaken en aroma’s van over de hele wereld valt er zoveel te ontdekken. Aan de hand van verschillende recepten ontdek je tal van culturen gewoon in je eigen vertrouwde keuken! Probeer jij vandaag iets nieuws?

DiVERSiTEiT EN INCLUSiE

Wij geloven dat een divers en inclusief bedrijf de sleutel is tot meer creativiteit en innovatie. Lees meer over onze inspanningen.

ONTDEK MEER
ONTDEK MEER
ONTDEK MEER
Lees meer
ONTDEK ONZE WEG NAAR DUURZAAMHEiD

Er zijn tal van manieren om elke dag weer wat duurzamer te gaan leven. Binnen onze vijf aandachtsgebieden (voeding, duurzame ingrediënten, afval beperken, klimaatactie en inclusiviteit) nemen we stappen die, beetje bij beetje, een groot verschil maken. Door de krachten te bundelen, kunnen we samen aan een betere toekomst bouwen.

WAT DUURZAAMHEiD VOOR ONS BETEKENT

We kiezen geleidelijk voor duurzamere ingrediënten, minder zout en suiker, meer plantaardige opties en meer recyclebare verpakkingen.

Lees meer
Lees meer
Lees meer