Skip to main content
Berlijnse bollen met confituur/banketbakkersroom

Berlijnse bollen met confituur/banketbakkersroom

14 - 16 stukken
Gemiddeld
Luchtige donuts gevuld met fruitige confituur. Ideaal voor oudejaarsavond of carnaval.
Ingrediënten
Bereiding
Baktips
Het glazuur kan ook worden gemengd met citroen- of sinaasappelsap of whisky of eierwas.
Baktips
Voor een roze glazuur, 2-3 eetlepels rode gelei au bain-marie vloeibaar maken en geleidelijk mengen met 150 g poedersuiker om een dik glazuur te maken. 
Baktips
U kunt ook het deeg (onder punt 3) uitrollen tot een goede 1 cm dikte en er 14-16 taler (Ø ongeveer 7 cm) uitsnijden.
Extra informatie
Nog meer informatie
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!