Flag

Charlotte met frambozen en frambozensaus

4 porties
Gemiddeld
120
voor 4 personen
Ingrediënten
Bereiding
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor de charlotte
150 mlmelk
2eidooiers
80 gsuiker
20 gDr. Oetker Pudding Vanille
250 mlroom
2 blaadjesDr. Oetker Gelatine
Voor de decoratie
100 mlframbozensaus
4koekjes (krokante koekjes)

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Gelatine
1

Breng de melk aan de kook met 3/4 van de frambozensaus. Klop de eidooiers met de suiker op en meng er daarna voorzichtig het puddingpoeder onder. Voeg het mengsel toe aan de kokende melk. Laat dit, onder voortdurend roeren, kort koken.

2

Laat de gelatineblaadjes een paar minuutjes weken in koud water. Haal ze uit het water, knijp ze uit en meng ze onder de pudding. Laat de pudding afkoelen. Roer regelmatig om tijdens het afkoelen. Klop de room op en meng deze voorzichtig onder de afgekoelde pudding.

3

Vul 4 charlotte vormpjes met de crème en laat ze een nachtje rusten in de koelkast.

4

Ontvorm de charlottes door de charlotte vormpjes kort omgekeerd onder stromend warm water te houden en stort ze op koude borden. Versier met een paar frambozen, de resterende frambozensaus en een krokant koekje.