Meng de bloem met het zakje Dr. Oetker Backin in een grote kom. Voeg het water en de zachte boter toe. Kneed het deeg tot een dikke massa, rol er een bol van en laat een half uur rusten op een koele plaats.
Rol het deeg uit, verdeel het over 5 kleine taartvormpjes en prik met een vork in de bodem. Bak het deeg 15 min. in een oven op 170°.
Verwarm ondertussen de bosbessen met wat boter en suiker in een pan. Haal de taartjes uit de oven en verdeel de bosbessen en hun sap over het deeg.
Bereid de Dr. Oetker Banketbakkersroom zoals aangegeven op de verpakking en laat 15 min. rusten in de koelkast. Verdeel daarna de room over de 5 taartjes.
Bestrooi met Dr. Oetker Bourbon vanillesuiker en plaats de taartjes enkele minuten onder de ovengrill voor een krokant laagje. Smullen maar!
Vergelijkbare recepten
Bakken
Bakken
Bakken