Flag

Cupcakes met banaan en karamel

12 stukken
Gemakkelijk
20
voor 12 stuks
Ingrediënten
Bereiding
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor de cupcakes
1 bereiding voorDr. Oetker CupCakes Natuur
2eieren
75 gboter
75 mlmelk
Voor de versiering
1 verpakkingDr. Oetker Topping Vanille
2bananen
karamelsaus

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker CupCakes Natuur
Picture - Dr. Oetker Topping Vanille
1

Verwarm de oven voor (160°C voor elektrische oven, 140°C voor hete lucht oven en stand 2 voor gasoven). Plaats de cakevormpjes op de bakplaat. Giet de deegmix in een kom en voeg er de zachte boter, de eieren en de melk bij. Meng het geheel met de mixer terwijl je de snelheid opdrijft tot een glad deeg. Verdeel het deeg met behulp van 2 eetlepels over de cakevormpjes. Plaats de bakplaat in het midden van de oven en bak gedurende ongeveer 30 minuten. Laat de cupcakes afkoelen op een rooster.

2

Versier de afgekoelde Cupcakes met Dr. Oetker Cupcake Topping Vanille. Schil de bananen en snij deze in schijfjes. Plaats op elke cupcake twee schijfjes en werk af met de karamelsaus.