Flag

Gestippelde biscuitrol

12 porties
Gemiddeld
10
Leuk alternatief voor de traditionele kerststronk met de Dr. Oetker bereiding voor Biscuit.
Ingrediënten
Bereiding
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor het deeg
1 bereiding voorDr. Oetker Biscuit
4eieren
50 mlmelk
Dr. Oetker Kleurstoffen
Dr. Oetker Bakspray
6 druppelsDr. Oetker Amandelaroma
Voor de banketbakkersroom
1 zakjeDr. Oetker Banketbakkersroom
500 mlmelk
100 gframbozen

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Biscuit
Picture - Dr. Oetker Kleurstoffen
Picture - Dr. Oetker Amandelaroma
Picture - Dr. Oetker Banketbakkersroom
1

De biscuit

Plaats het rooster in het midden van de oven en verwarm de oven voor op 180°C. Leg een bakpapier op een bakplaat.

2

Bereid het deeg van de Dr. Oetker Biscuit zoals aangegeven op de verpakking. Doe een beetje deeg in een kleine kom en meng dit met 5-6 druppels Rode Dr. Oetker kleurstof tot je een mooie rode kleur krijgt. Breng het resterende deeg op smaak met 6 druppels Dr. Oetker Amandelaroma.

3

Doe het rode deeg in een spuitzak en vorm hiermee ronde stippen op het bakpapier en bedek met de rest van het deeg. Zorg ervoor dat het deeg gelijkmatig verspreid is. Dit moet een laag zijn van ongeveer 1 cm dik.

4

Bak het deeg gedurende 8 a 10 min. op 180 ° C. Neem de biscuit uit de oven en schuif deze met het bakpapier op een vochtige koekenhanddoek.

5

De banketbakkersroom

Bereid de Dr. Oetker Banketbakkersroom zoals aangegeven op de verpaking.

6

Het vullen van de biscuit

Strijk de banketbakkersroom uit over biscuit en leg hier en daar een framboos. Laat hierbij een rand van 2 cm langs de langs zijde van de biscuit. Rol op de biscuit met behulp van het bakpapier en op druk deze stevig aan. Omwikkel de biscuit met plastiekfolie. Laat minstens 3 uur rusten in de koelkast.

7

Snij de uiteinden van de rol zo dat je mooi de binnenkant kan zien.