Cakepopstokjes
Elektrisch: 180°C // Hetelucht: 160°C // Gas: 2 - 3 // Baktijd: ca. 50 min.
Maak de Dr. Oetker Bereiding voor Cake Natuur klaar zoals aangegeven op de verpakking. Laat de cake 40 minuten afkoelen. Neem een grote mengkom en verkruimel hierin de cake. Voeg de verse kaas toe en kneed alles tot een homogeen geheel.
Neem telkens wat deeg in de palm van je hand en rol een bolletje van ongeveer 3 cm diameter. Herhaal deze beweging tot het deeg helemaal opgebruikt is.
Verwarm de witte chocolade au bain marie. Dip de topjes van de cakepopstokjes lichtjes in de gesmolten chocolade en duw deze één voor één in een cakepopbolletje om de stokjes goed vast te zetten.
Kneed de Dr. Oetker Topping tot de substantie vloeibaar wordt. Plaats het ronde spuitmondje en kleed je cakepop-mummies aan. Hiervoor draai je de cakepops rond terwijl je Dr. Oetker Topping aanbrengt.
Bedek de cakepops genereus met de gesmolten chocoalde terwijl deze nog voldoende lopend is. Plaats ze vervolgens rechtop, in een tas bijvoorbeeld, vooraleer met de decoratie verder te gaan. Zorg ervoor dat de gesmolten chocolade nog niet volledig hard geworden is alvorens verder te gaan.Teken er vervolgens de gezichtjes op met de Dr. Oetker Chocoladestiften om de mummies nog angstaanjagender te maken!
Vergelijkbare recepten
Bakken
Bakken
Bakken