
No bake Cheesecake in a cup
3 porties
Gemiddeld
20
Recept van team Marie Cadie tijdens de Dr. Oetker Baking Challenge.
Ingrediënten
Bereiding
Voor de bereiding
8
speculoos
30 g
boter
5 eetl.
mascarpone
50 g
yoghurt, halfvol
5 eetl.
room
limoensap van een halve limoen
2 zakjes
1
banaan
10 g
chocolade, puur in schilfers
Gemaakt met:
Bereiding:
20 min
1
Meng de boter en de verkruimelde speculoos en verdeel ze over de bodem van de potjes. Druk stevig aan op de bodem.
2
Meng de mascarpone, yoghurt en room. Voeg het limoensap en de Vanille Bourbon toe.
3
Snij de banaan in dunne schijfjes, leg deze op het laagje speculoos.
4
Voeg daarop het kaasmengsel toe. Zet 20 min in de koelkast.
5
Werk af met stukjes banaan en zwarte chocolade schilfers.
Extra informatie
Nog meer informatie
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?
Vergelijkbare recepten
Gelijkaardige recepten
Charlotte met frambozen en frambozensaus![]()

120 MinGemiddeld
Charlotte met frambozen en frambozensaus
120 MinGemiddeld
Charlotte met frambozen en frambozensaus
Aardbeiencharlotte![]()

40 MinGemiddeld
Aardbeiencharlotte
40 MinGemiddeld
Aardbeiencharlotte
Chocolademousse![]()

30 MinGemiddeld
Chocolademousse
30 MinGemiddeld
Chocolademousse
Napolitain![]()

45 MinGemiddeld
Napolitain
45 MinGemiddeld
Napolitain
Mini Charlotte Russes![]()
20 MinGemiddeld
Mini Charlotte Russes
20 MinGemiddeld
Mini Charlotte Russes
Parfait van saroma met crème anglaise![]()

40 MinGemiddeld
Parfait van saroma met crème anglaise
40 MinGemiddeld
Parfait van saroma met crème anglaise
Trifle met aardbeienconfituur![]()

25 MinGemiddeld
Trifle met aardbeienconfituur
25 MinGemiddeld
Trifle met aardbeienconfituur
Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!