Flag

Trifle met aardbeienconfituur

4 potjes
Gemiddeld
25
Welk laagje vind jij 't lekkerst?
Ingrediënten
Bereiding
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

voor de trifle
12 eetl.muesli
2eieren
60 gsuiker
3 zakjesDr. Oetker Vanillesuiker
250 gmascarpone
4 eetl.confituur
12aardbeien
250 mlroom
1 zakjeDr. Oetker Klop-Fix

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Vanillesuiker
Picture - Dr. Oetker Klop-Fix
1

Doe 3 eetlepels Muesli in elk dessert glas.

2

Snij de aardbeien in schijfjes en bevestig ze tegen de rand van het glas.

3

Mascarponemousse

Scheid de eierdooiers van het eiwit. In een kom meng de eierdooiers met de suiker en de Vanille Suiker tot een mooie witte ruban. Meng de mascarpone eronder.

4

Klop de eiwitten op met een snuifje zout en spatel dit voorzichtig onder het mascarpone mengsel. Verdeel de mousse over de vier glazen.

5

Verdeel 1 eetlepel confituur over de mousse in elk glas.

6

Klop de slagroom op met de Klop-Fix.

7

Werk af met stukjes aardbei en een laagje slagroom. En laat dit 3 uur opstijven in de koelkast.