Cookies op de Dr. Oetker -website

Deze website plaatst cookies voor het analyseren en verbeteren van de website, door ons en onze partners. 

Verder gebruik van deze site (door klikken, navigeren, scrollen) of verwijderen van deze cookie wordt beschouwd als toestemming voor de toepassing en het gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies en hoe u ze kunt verwijderen, bekijk ons privacybeleid.

 

Summer cupcakes

Chalenge 2: een lekker zomers recept van Petra op Sprinkles on a cupcake

12 stukken

eenvoudig 20 min.

Ingrediënten:

Ingrediënten:

voor het recept Summer cupcakes

Voor de cupcakes:

1 bereiding voor Dr. Oetker CupCakes Natuur
2 eieren
75 g boter
75 ml melk

Voor de versiering:

1 verpakking Dr. Oetker Topping Vanille
enkele noten
Dr. Oetker Stiften Chocolade

preparation

Bereiding

1

Verwarm de oven voor (160°C voor elektrische oven, 140°C voor hete lucht oven en stand 2 voor gasoven).

2

Plaats de cakevormpjes op de bakplaat. Giet de deegmix in een kom en voeg er de zachte boter, de eieren en de melk bij. Meng het geheel met de mixer terwijl je de snelheid opdrijft tot een glad deeg. Verdeel het deeg met behulp van 2 eetlepels over de cakevormpjes. Plaats de bakplaat in het midden van de oven en bak gedurende ongeveer 30 minuten.

Elektrische oven: 180 °C

Heteluchtoven 160 °C

Baktijd: over 30 Minuten

3

Laat de cupcakes afkoelen op een rooster.

4

Decoreer met de Cupcake Topping in Vanille, een stukje limoen en wat rozenblaadjes en pindanootjes. Ik vond het heel lekker dat het sap van de limoen extra smaak gaf aan de topping.

Recept gemaakt door Petra van ww.sprinklesonacupcake.com