Duivelse cupcakes
Doe de Bereiding voor Cupcakes Natuur samen met het cacaopoeder in een mengkom en maak deze klaar zoals aangegeven op de verpakking. Laat de cupcakes goed afkoelen alvorens ze te versieren.
Baktijd
30 min
Temperatuur heteluchtoven: 140 °C
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 160 °C
Positie rooster: In het midden
Maak de Dr. Oetker Banketbakkersroom zoals aangegeven op de verpakking. Meng de banketbakkersroom met wat rode Dr. Oetker Kleurstof. Bedek de cupcakes met de rode banketbakkersroom . Gebruik hiervoor een spuitzak. Teken met behulp van de Dr. Oetker Chocoladestiften de drietand en de hoorns van de duivels op de banketbakkersroom .
Vergelijkbare recepten
Gelijkaardige recepten

Red velvet cupcakes

Broodvlecht met 9 strengen

Gevulde paashaasjes

Gelaagde vegan chocoladetaart

Drip Cake

Eclairs met chocolade
