Flag

Nationale cupcakes

12 stukken
Gemakkelijk
30
Chalenge 2: een lekker zomers recept van Katrien op mariecadie.com
Ingrediënten
Bereiding
Baktips
Laat de kinderen zelf de cupcakes versieren met de schrijfstiften.
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor de cupcakes
1 bereiding voorDr. Oetker CupCakes Natuur
2eieren
75 gboter
75 mlmelk
Voor de versiering
1 verpakkingDr. Oetker Topping Vanille
Dr. Oetker Schrijfstiften
Dr. Oetker Chocoladestiften
fruit

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker CupCakes Natuur
Picture - Dr. Oetker Topping Vanille
Picture - Dr. Oetker Schrijfstiften
Picture - Dr. Oetker Chocoladestiften
1

Verwarm de oven voor

Baktijd: ongeveer 30 Minuten

Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C

Temperatuur heteluchtoven: 160 °C

2

Plaats de cakevormpjes op de bakplaat. Giet de deegmix in een kom en voeg er de zachte boter, de eieren en de melk bij. Meng het geheel met de mixer terwijl je de snelheid opdrijft tot een glad deeg. Verdeel het deeg met behulp van 2 eetlepels over de cakevormpjes. Plaats de bakplaat in het midden van de oven en bak gedurende ongeveer 30 minuten.

3

Laat de cupcakes afkoelen op een rooster.


Elektrisch 160 °C // Hetelucht: 140 °C // Plaats in de oven: midden // Baktijd: ongeveer 30 min.

4

Versier de cupcakes met de schrijfstiften, de Cup cake vanille topping en tricolore fruit!

Baktips

  • Laat de kinderen zelf de cupcakes versieren met de schrijfstiften.