Baking Powder

Gelatine

Dr. Oetker Gelatine wordt even in koud water geweekt en dan lichtjes uitgeknepen. De uitgeknepen gelatineblaadjes kunnen dan in koude of warme gerechten opgelost worden. De gelatineblaadjes zijn makkelijk in porties te verdelen en zijn het product bij uitstek voor de bereiding van slagroomtaarten, crèmes of geleien. De gelatine niet gebruiken in combinatie met verse kiwi, verse ananas of verse papaja.

 

 

Ingrediënten Gelatine

varkensgelatine

Allergenen

Due to possible ingredient changes please always check allergen information on the packaging

Voedingswaarden Gelatine

PER 100 G BEREID PRODUCT Per Conten 100g PER PORTIE BEREID PRODUCT %*
Energie kJ
kcal
kJ
kcal
kJ
kcal
%
%
Vetten g
g
g
%
Saturated Fat g
g
g
%
Koolhydraten g
g
g
%
Sugar g
g
g
%
Eiwitten g
g
g
%
Zout g
g
g
%
reference.sentence

Extra productinformatie

opslagruimte: Bewaren op kamertemperatuur

bevat: 0