Baking Powder

Gelatine

Dr. Oetker Gelatine wordt even in koud water geweekt en dan lichtjes uitgeknepen. De uitgeknepen gelatineblaadjes kunnen dan in koude of warme gerechten opgelost worden. De gelatineblaadjes zijn makkelijk in porties te verdelen en zijn het product bij uitstek voor de bereiding van slagroomtaarten, crèmes of geleien. De gelatine niet gebruiken in combinatie met verse kiwi, verse ananas of verse papaja.

 

 

Ingrediënten Gelatine

varkensgelatine

Allergenen

Bericht voor mensen met een allergie of intolerantie voor bepaalde producten: houd er rekening mee dat dit product volgende ingrediënten bevat:

Voedingswaarden Gelatine

PER 100G NIET BEREID PRODUCT PER 100G BEREID PRODUCT PER PORTIE BEREID PRODUCT %*
Energie kJ
kcal
kJ
kcal
kJ
kcal
%
%
Vetten g
g
g
%
verzadigde vetzuren g
g
g
%
Koolhydraten g
g
g
%
suiker g
g
g
%
Eiwitten g
g
g
%
Zout g
g
g
%
* Refentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal)

Extra productinformatie

opslagruimte: Bewaren op kamertemperatuur

bevat: 0