Verras iedereen met deze heerlijk, zelfgemaakte cookies met zachte stukjes chocolade!
Cookies zijn altijd lekker! Tover in een mum van tijd heerlijke zelfgemaakte cookies in de koekjestrommel!
Hoe? Door enkel boter toe te voegen aan onze bakmix! Ontdek in het filmpje hieronder hoe gemakkelijk je ze klaarmaakt. Onze bakmixen bevatten trouwens geen kleurstoffen of bewaarmiddelen.
Probeer het zelf, verras jezelf, je familie en vrienden. Vergeet je resultaat niet te delen via #bakewithdroetker.
Geloof ons, je zal er trots op zijn! ッ
Heerlijk knapperige zandkoekjes
ONTDEK HOE GEMAKKELIJK JE ZE KLAARMAAKT!
Het Basis Recept
✽ Wat heb je nodig?
1x Dr. Oetker Cookies mix
95 g gesmolten boter
STAP 1: De voorbereiding
Smelt de boter (in de microgolfoven of in een steelpannetje) en laat ze volledig afkoelen.
Bedek de bakplaat met bakpapier.
Verwarm de oven voor zoals hierboven aangegeven.
STAP 2: De bereiding van het deeg
Giet de afgekoelde gesmolten boter in een kom en voeg de deegmix toe. Meng het geheel goed met de handen tot kneedbaar deeg.
Hou 1 eetlepel van de chocoladestukjes apart en meng de rest onder het deeg.
Verdeel het deeg in 12 deegbolletjes en druk ze lichtjes plat. Laat voldoende ruimte tussen elke bol (ca. 5 cm).
Bestrooi vervolgens met de overige chocoladestukjes.
STAP 3: Het bakken
Zet de bakplaat in het midden van de oven en laat ca. 10-12 min. bakken.
Haal de cookies uit de oven en laat ze op de bakplaat ca. 10 min. afkoelen en daarna op een rooster. Ze zullen knapperig worden.
Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Bakken en koken is onze passie en dat delen we graag met jou!
Dankzij onze nieuwsbrief blijf jij als eerste op de hoogte van onze laatste promoties, nieuwste producten en unieke wedstrijden met leuke prijzen.
Ook inspireren wij je graag met onze lekkere recepten en handige culinaire tips.
Schrijf je gratis in en blijf up-to-date!